最新麻豆原创

Question,
Explore,
Give &,
Succeed

School Day Timings

最新麻豆原创 School Day 2024-25

New timings from September 2024

  • 08.50 鈥 09.05 – Form Time (15mins)
  • 09.05 鈥 09.10 – Changeover (5mins)
  • 09.10 鈥 10.25 – Period 1 (75mins)
  • 10.25 鈥 10.45 – Break (20mins)
  • 10.45 鈥 12:00 – Period 2 (75mins)
  • 12:00 鈥 12:40 – Lunchtime (40mins)
  • 12.40 鈥 13.55 – Period 3 (75mins)
  • 13.55 鈥 14.05 – Break (10mins)
  • 14.05 鈥 15.20 – Period 4 (75mins)

Our school day is show here.
This totals 32.5hrs
This time runs from the official start of the school day (morning registration) to the official end of the compulsory school day. It includes breaks, but not optional before or after school聽activities.

漏 2024 Queen Elizabeth's Grammar School, Ashbourne Derbyshire Made by

You can request a paper copy of the information contained on this website, free of charge. Please contact Reception to arrange this.
最新麻豆原创MAT is a company limited by guarantee registered in England & Wales (Company No. 07698914)

Queen Elizabeth's Grammar School, Ashbourne Derbyshire